[sldev] Building 1.20.17, no "develop.py" ... ??

Rob Lanphier robla at lindenlab.com
Tue Oct 7 14:52:19 PDT 2008

Hi Jay,

The 1.20 branch predates the incorporation of CMake, so instructions
that reference ./develop.py don't apply.

Looks like the Mac build instructions didn't previously reflect this, so
I just edited them to make them (hopefully) more accurate:


On 10/7/08 1:33 PM, Jay Reynolds Freeman wrote:
> I am trying to build the 1.20.17 viewer on a fairly garden-variety
> Macintosh / Leopard / Xcode installation, and am following the
> instructions
> on the Wiki for CMake-based builds.  All goes unremarkably till I get to:
> "1) Go into the linden/indra directory, and run develop.py"
> ... and there isn't any "develop.py" to be found.
> A "find . -name *py" in my linden directory turns up lots of
> python files, but no "develop.py" anywhere to be seen.  A find for
> develop* turns up nothing at all.
> I have built several previous versions of the viewer before, with
> no more than minor problems, but none of the 1.20 series -- the most
> recent for me is 1.19.4.  My "linden" directory is brand new and
> contains nothing but what the download-and-build instructions put there.
> Any hints?  And thank you ...
> --  Jay Reynolds Freeman
> ---------------------
> Jay_Reynolds_Freeman at mac.com
> http://web.mac.com/jay_reynolds_freeman (personal web site)
> _______________________________________________
> Policies and (un)subscribe information available here:
> http://wiki.secondlife.com/wiki/SLDev
> Please read the policies before posting to keep unmoderated posting
> privileges

More information about the SLDev mailing list