[opensource-dev] problems working with autobuild

WolfPup Lowenhar wolfpup67 at earthlink.net
Tue Feb 1 06:18:03 PST 2011


Im running autobuild from the windows cmd shell all I have to do right now
is add the Vs2005 tools via vsvars32.bat then got the auto build folder and
it all works im not running in any other cmd window.

 

From: opensource-dev-bounces at lists.secondlife.com
[mailto:opensource-dev-bounces at lists.secondlife.com] On Behalf Of Latif
Khalifa
Sent: Tuesday, February 01, 2011 9:13 AM
To: Nicky Perian
Cc: SLDEV
Subject: Re: [opensource-dev] problems working with autobuild

 

The old style build didn't work in cygwin shell either. It wanted
cmake and python to be native windows versions. After deleting cygwin
versions of those, all worked. Perhaps a similar thing can help for
the autobuild?

On Tue, Feb 1, 2011 at 4:07 AM, Nicky Perian <nickyperian at yahoo.com> wrote:
> I can't tell but it looks like windows and you using cygwin, Is that
> correct?
> I was able to us the Visual Studio Command Prompt and all went as planned
in
> documentation save one patch from Oz.
> Realize that isn't help. But, i didn't use cygwin and my Python was a
> seperate install in windows. Did not use the cygwin version of Python.
>
> ________________________________
> From: Twisted Laws <twisted_laws at hotmail.com>
> To: SLDEV <opensource-dev at lists.secondlife.com>
> Sent: Mon, January 31, 2011 8:43:01 PM
> Subject: [opensource-dev] problems working with autobuild
>
> So I figured I'd give the autobuild method of building a try.   I've not
> made it far yet
> and wondering if someone might give me a pointer on what I've done
wrong...
>
> I read: http://wiki.secondlife.com/wiki/Autobuild_Quick_Start
> and read:
>
https://lists.secondlife.com/pipermail/opensource-dev/2011-January/005633.ht
ml
> v-autobuild is from: https://bitbucket.org/mani_linden/viewer-autobuild
>
> I must be missing something here but I'm not sure what.  The autobuild/bin
> directory is
> in the path.   Python 2.6 installed.
>
> Thanks for any hints,  session log follows  (note that the ./setup.py
> install fails, and i have
> to use python setup.py install)
>
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds
> $ cd autobuild
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild
> $ ls
> autobuild  bin  build  setup.py
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild
> $ ./setup.py install
> ./setup.py: line 23: from: command not found
> ./setup.py: line 27: PACKAGE_NAME: command not found
> ./setup.py: line 28: LLAUTOBUILD_VERSION: command not found
> ./setup.py: line 29: LLAUTOBUILD_SOURCE: command not found
> ./setup.py: line 30: CLASSIFIERS: command not found
> ./setup.py: line 41: ext_modules: command not found
> ./setup.py: line 43: syntax error near unexpected token `newline'
> ./setup.py: line 43: `setup('
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild
> $ python setup.py install
> running install
> running build
> running build_py
> running build_scripts
> running install_lib
> running install_scripts
> running install_egg_info
> Removing C:\Python26\Lib\site-packages\autobuild-0.0.0-py2.6.egg-info
> Writing C:\Python26\Lib\site-packages\autobuild-0.0.0-py2.6.egg-info
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild
> $ cd ../v-autobuild
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/v-autobuild
> $ autobuild configure -c OpenSourceRelWithDebInfo
> C:\cygwin\bin\python: can't open file
> '/cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild/bin/autobuild': [Errno 2] No such file
> or directory
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/v-autobuild
> $ ls -l /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild/bin/autobuild
> -rwxr-xr-x 1 John None 2213 Jan 31 20:37
> /cygdrive/c/dev/hgbuilds/autobuild/bin/autobuild
> dir: /cygdrive/c/dev/hgbuilds/v-autobuild
> $
>
>
> _______________________________________________
> Policies and (un)subscribe information available here:
> http://wiki.secondlife.com/wiki/OpenSource-Dev
> Please read the policies before posting to keep unmoderated posting
> privileges
>
_______________________________________________
Policies and (un)subscribe information available here:
http://wiki.secondlife.com/wiki/OpenSource-Dev
Please read the policies before posting to keep unmoderated posting
privileges 

  _____  

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 10.0.1204 / Virus Database: 1435/3416 - Release Date: 02/01/11

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.secondlife.com/pipermail/opensource-dev/attachments/20110201/26d65d25/attachment-0001.htm 


More information about the opensource-dev mailing list