[JIRA] Updated: (VWR-16550) showcase tab in search does not work correcctly

Tera Winslet (JIRA) no-reply at lindenlab.cascadeo.com
Wed Jan 6 00:06:59 PST 2010


     [ http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16550?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Tera Winslet updated VWR-16550:
-------------------------------

    Component/s: Search
    Description: I can click on links but it does not highlight and no picture comes up. I discovered if i minimize it and restore  the browser it does bring up what I clicked on, but if i click something else the picture doesn't change. Then if I click on the teleport tab by the picture that shows it does bring up teleport to any new place clicked  on. There also seems to be a cursor bar showing on the bottom left under the picture or where the picture should should show. I have found a way to make it work for me but this is very annoying to do all the time. The browser used to work fine for me and I am not sure when the problem started or why.  (was: I can click on links but it does not highlight and no picturte comes up. I discovered if i minimize it and restore  the browser it does bring up what I clicked on, but if i click something else the picture doesn't change. Then if I click on the teleport tab by the picture that shows it does bring up teleport to any new place clicked  on. There also seems to be a cursor bar showing on the bottom left under the picture or where the picture should should show. I have found a way to make it work for me but this is very annoying to do all the time. The browser used to work fine for me and I am not sure when the problem started or why.)

> showcase tab in search does not  work correcctly
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: VWR-16550
>                 URL: http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16550
>             Project: 1. Second Life Viewer - VWR
>          Issue Type: Bug
>          Components: Search
>         Environment: Windows Vista
> Toshiba Satellite A205
> X86-based pc
> Intel Pentium Dual PC 1.73 GHz
>            Reporter: Tera Winslet
>            Priority: Showstopper
>
> I can click on links but it does not highlight and no picture comes up. I discovered if i minimize it and restore  the browser it does bring up what I clicked on, but if i click something else the picture doesn't change. Then if I click on the teleport tab by the picture that shows it does bring up teleport to any new place clicked  on. There also seems to be a cursor bar showing on the bottom left under the picture or where the picture should should show. I have found a way to make it work for me but this is very annoying to do all the time. The browser used to work fine for me and I am not sure when the problem started or why.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.secondlife.com/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       


More information about the Jira-notify mailing list