[JIRA] Updated: (VWR-14603) shadow enabled high-res snapshots get total black

Adeon Writer (JIRA) no-reply at lindenlab.cascadeo.com
Tue Nov 24 20:04:02 PST 2009


     [ http://jira.secondlife.com/browse/VWR-14603?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Adeon Writer updated VWR-14603:
-------------------------------


@Dil the most recent render-pipeline branch compiled from from http://svn.secondlife.com/trac/linden/browser/branches/render-pipeline

> shadow enabled high-res snapshots get total black
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: VWR-14603
>                 URL: http://jira.secondlife.com/browse/VWR-14603
>             Project: 1. Second Life Viewer - VWR
>          Issue Type: Bug
>          Components: Graphics
>    Affects Versions: Snowglobe 1.0, 1.23 Release Candidate, Snowglobe 1.1, Snowglobe 1.2, 1.23
>         Environment: Second Life 1.23.4 (123908) + Snowglobe 1.0.2 (2451) 
> Second Life 1.23.5 (136262) Oct 14 2009 12:08:26 (Second Life Release)
> Snowglobe 1.3.0 (3008) Nov 23 2009 15:49:20 (Snowglobe Test Build)
> Built with MSVC version 1400
> CPU: Intel Core 2 Series Processor (2133 MHz)
> Memory: 3328 MB
> OS Version: Microsoft Windows XP Service Pack 3 (Build 2600)
> Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation
> Graphics Card: GeForce 9800 GT/PCI/SSE2
> Windows Graphics Driver Version: 6.14.0011.8608
> OpenGL Version: 3.0.0
> libcurl Version: libcurl/7.18.1 OpenSSL/0.9.8j zlib/1.2.3
> J2C Decoder Version: KDU
> Audio Driver Version: FMOD version 3.750000
> LLMozLib Version: [LLMediaImplLLMozLib] - 2.01.24914 (Mozilla GRE version 1.8.1.21_0000000000) 
>            Reporter: Dil Spitz
>         Attachments: 090625_02.png, 090625b_011.png, 090625b_013.png
>
>
> If i enable the shadow rendering in the 1.23 or snowglobe (i know its not supported, like all debug-options and beta viewer too) the 'snapshots' are black (090625b_013.png).
> I enable shadow rendering by following this steps:
> In preferences, under the 'Graphics' tab, i turn 'Atmospheric Shaders' on.
> In the 'Advanced' menu:
> - enable 'High-Res Snapshots' (this is not a need to get shadows but this bug) and
> - i go to 'Debug settings' and set
>     * 'renderUseFBO' to "TRUE"
>     * 'renderDeferred' to "TRUE".
> I used the 'Snapshot to Disk' shortcut, or the snapshot-window (current window double sized) with the same result.
> Without the shadow renderoption (specially the 'renderDeferred') the snashots look normal (090625b_011.png).
> Normal windows-screenshots (ALT+PrtSc) of the snowglobe-viewer window look normal and show the shadows (090625_02.png) like expected.
> Without the 'High-Res Snapshots'-Option the the results are like [VWR-7563|http://jira.secondlife.com/browse/VWR-7563].

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.secondlife.com/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        


More information about the Jira-notify mailing list