[JIRA] Resolved: (VWR-16193) Shape Deformation

Ellla McMahon (JIRA) no-reply at lindenlab.cascadeo.com
Tue Nov 24 08:35:01 PST 2009


     [ http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16193?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Ellla McMahon resolved VWR-16193.
---------------------------------

    Resolution: Contact Support

> Shape Deformation
> -----------------
>
>                 Key: VWR-16193
>                 URL: http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16193
>             Project: 1. Second Life Viewer - VWR
>          Issue Type: Bug
>          Components: Avatar/Character
>    Affects Versions: 1.23
>         Environment: Second Life 1.23.5 (136262) Oct 14 2009 12:08:26 (Second Life Release)
> Release Notes
> Built with MSVC version 1400
> You are at 233082.5, 256379.5, 368.9 in Arachnid Island located at sim4103.agni.lindenlab.com (216.82.53.7:13000)
> Second Life Server 1.32.1.138516
> Release Notes
> CPU: Intel Pentium III/Pentium III Xeon (0.25 micron process) with external L2 cache (2997 MHz)
> Memory: 4095 MB
> OS Version: Professional  (Build 7600)
> Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc.
> Graphics Card: ATI Radeon HD 4800 Series
> Windows Graphics Driver Version: 8.14.0010.0700
> OpenGL Version: 2.1.9026
> libcurl Version: libcurl/7.18.1 OpenSSL/0.9.8j zlib/1.2.3
> J2C Decoder Version: KDU
> Audio Driver Version: FMOD version 3.740000
> LLMozLib Version: [LLMediaImplLLMozLib] - 2.01.28538 (Mozilla GRE version 1.8.1.21_0000000000)
> Packets Lost: 0/4127 (0.0%)
>            Reporter: Anomie Skizm
>            Priority: Critical
>         Attachments: Anomie_screwyshape_001.png, Anomie_screwyshape_002.png
>
>
> my avi's shape is deformed most notably in the shoulder/upper arm area but i've noticed the problem on other parts of my torso as well. . i've tried different versions of the SL viewer, different shapes, different AOs,  using different computers and even different avatars and the problem persists.  I seriously doubt its the animations themselves because i've tried demos from at least 4 or 5 different AO shops and had the same problem with all of them (also i didn't have this problem before, i took about a month break from SL and when i got back it was just like this) i've tried clearing the cache and i'm totally out of ideas :< 
> if anyone can help i'd really really appreciate it :>

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.secondlife.com/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        


More information about the Jira-notify mailing list