[JIRA] Commented: (VWR-16133) Rendering issue with my video card: ATI Radeon 5770HD 1Gb

Ellla McMahon (JIRA) no-reply at lindenlab.cascadeo.com
Wed Nov 18 12:47:01 PST 2009


    [ http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16133?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=147496#action_147496 ] 

Ellla McMahon commented on VWR-16133:
-------------------------------------

Darkside, please attach a screenshot of your Graphics Settings and Hardware Options windows (Edit > Preferences [Attaching the screenshot to an issue|http://wiki.secondlife.com/wiki/Debug_Help#Attaching_the_screenshot_to_an_issue]

Thank you : )


> Rendering issue with my video card: ATI Radeon 5770HD 1Gb
> ---------------------------------------------------------
>
>                 Key: VWR-16133
>                 URL: http://jira.secondlife.com/browse/VWR-16133
>             Project: 1. Second Life Viewer - VWR
>          Issue Type: Bug
>          Components: Graphics
>    Affects Versions: 1.23
>            Reporter: Darkside Flux
>            Priority: Major
>         Attachments: render error.jpg
>
>
> I recently added my new ATI Radeon 5770HD video card and no issue with SL for a week. Then out of no where i get these weird rendering issues with sculptys.  I normally use Emerald Viewer but i also ran on the default SL  application and i still have the same issue. It is severely annoying. I have rebooted my PC, Checked my ISP speeds, checked for more recent video drivers, and checked my video card for defects. I can find nothing wrong. 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.secondlife.com/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        


More information about the Jira-notify mailing list