[JIRA] Commented: (SVC-1813) HUDs and AOs not working, Avatars loading oddly

Ellla McMahon (JIRA) no-reply at lindenlab.cascadeo.com
Mon Nov 16 07:36:01 PST 2009

    [ http://jira.secondlife.com/browse/SVC-1813?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=146866#action_146866 ] 

Ellla McMahon commented on SVC-1813:

Cora, if this is still an issue for you with Second Life Server

Please see these articles in Knowledge Base [How can I improve performance ?|http://support.secondlife.com/ics/support/default.asp?deptID=4417&task=knowledge&questionID=4207] and [How do I check for packet loss (network lag)?|http://support.secondlife.com/ics/support/default.asp?deptID=4417&task=knowledge&questionID=4237] 

Make sure you have the [latest drivers|http://support.secondlife.com/ics/support/default.asp?deptID=4417&task=knowledge&questionID=3884] for your video card. 

If you're using wireless networking, you should try troubleshooting with a direct wired connection; we allow, but do not support the use of wireless network connections. 

This article will show you how to get detailed information about the performance of your computer and the Second Life world [Statistics Bar Guide|https://wiki.secondlife.com/wiki/Statistics_Bar_Guide]

Please update your Windows OS to XP SP3 as recommended by ATI

For technical, time-sensitive and/or Region/Account specific issues please Submit a Ticket with [Support|http://secondlife.com/support/] as per [JIRA Home page|http://jira.secondlife.com/secure/Dashboard.jspa] 

Thank you : )

> HUDs and AOs not working, Avatars loading oddly
> -----------------------------------------------
>                 Key: SVC-1813
>                 URL: http://jira.secondlife.com/browse/SVC-1813
>             Project: 2. Second Life Service - SVC
>          Issue Type: Bug
>          Components: Performance
>    Affects Versions: 1.19.0 Server
>         Environment: Second Life 1.19.1 (0) Mar  5 2008 17:51:19 (Second Life Release Candidate)
> You are at 282229.0, 262470.0, 1.1 in Osterly located at sim3655.agni.lindenlab.com (
> Second Life Server
> CPU: AMD (Unknown model) (1002 MHz)
> Memory: 1023 MB
> OS Version: Microsoft Windows XP Service Pack 2 (Build 2600)
> Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc.
> Graphics Card: 256MB ATI Radeon X1300PRO x86/MMX/3DNow!/SSE2
> OpenGL Version: 2.0.5885 WinXP Release
> LLMozLib Version: [LLMediaImplLLMozLib] - 2.01.13582 (Mozilla GRE version
> Packets Lost: 126/16116 (0.8%)
> Viewer Digest: e8544d60-0dcc-c88a-47b1-f6c28df85b73
>            Reporter: Cora Heslop
>            Priority: Major
> 1. Avatar froze.
> 2. Tried reloading governing HUD. Didn't work.
> 3. Took off AV, did not completely come off.
> 4. Avatar wouldn't reload.
> 5. All HUDs froze.
> 6. Cleared caches. No effect.
> 7. TP to mainland water-only sim. No effect.
> 8. Relog. No effect. HUDs will not work.
> 9. Reported bug.

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.secondlife.com/secure/Administrators.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira


More information about the Jira-notify mailing list