[SLED] Windows 7 Blew Up My 2nd Life

techiedavid at gmail.com techiedavid at gmail.com
Wed Apr 14 16:04:04 PDT 2010


I had the similar problem, went back to an older vista driver and SL worked  
again.

On Apr 14, 2010 12:10pm, nokarma4u <nokarma4u at gmail.com> wrote:
> Ugh! Just installed Win 7 on my desktop. Among the last reinstalled apps  
> for me was SL. It totally gags on my video drivers on startup. I'm  
> currently using a Radeon X1300 series card. Have updated drivers, hacked  
> around with this and that, searched all the wisdom the interwebs seems to  
> have to offer, and have come to the realization that I am pretty much  
> hosed until I swap out my video card for something newer, something  
> better, (...something SHINIER!). "Good riddance to ATI" I say for no  
> other reason that it seems to be a pain in the bum.


> I don't want to go hog-wild with the replacement, but I DO want to make  
> sure I do not plop in a shiny, new video card and experience the same,  
> disappointing "Second Life is unable to run because your video card  
> drivers did not install properly, are out of date, or are for unsupported  
> hardware..." message.


> I'll be dropping a new video card into a:
> Lenovo ThinkCenter
> Dual Core (2.4GHz/2.4GHz)
> 4GB Ram
> 23-bit Win7 OS

> Are there any big landmines that I want to avoid? Any particular cards  
> that you can recommend?


> --------------------------------------------------------------------------
> Mike Bray
> Childrens Hospital Los Angeles
> mbray at chla.usc.edu
> # Have you hugged your INTP today? #

> --------------------------------------------------------------------------

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.secondlife.com/pipermail/educators/attachments/20100414/91fe7294/attachment.htm 


More information about the Educators mailing list